Cultuur - Montagne Verte - Een prachtig vakantiehuis in de Languedoc

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De regio

De Languedoc heeft een goed gevuld cultureel leven. Of zich dat nu afspeelt in de concertzalen van de grote steden in de omgeving zoals Montpellier, Narbonne, Perpignan of Carcassonne of in de kleine zalen in de dorpen en steden. Klassieke muziek en dans, Franse chansons of popcultuur. Schilderkunst beeldhouwkunsten musea.

Voor iedereen is er wat te vinden mocht de zon u gaan vervelen.

In de zomer kennen alle steden in de Languedoc hun eigen festival - b.v. Carcassonne - en hebben vele dorpen hun popconcert met stevige bands. Concerten na zonsondergang achter de abdij van Caune of straattheater in een stad.

Er is zoveel dat er geen tijd is om alles te zien en te volgen. Het enige advies is: zoek uit wat je leuk vindt, doe het rustig aan en overvoer jezelf niet. Wissel zon, natuur en cultuur af in een prettige dosering en een topvakantie is gegarandeerd.
Hieronder staan een paar algemene sites waar de volledige agenda's te zien zijn - kijk vooral wat rond op die sites - en wat sites van specifieke evenementen en locaties. In het huis zullen folders aanwezig zijn.Goede voorbereiding is het halve werk.
Ook voor een prettige vakantie in Montagne-Verte in de Languedoc.Algemeen
:
Ode aan de Aude

Specifieke sites:
Carcassonne
Narbonne
Fête de la musique
Speciale aandacht mag het lokale theater van de Corbières hebben.
De Agenda van de omgeving van Lezignan vindt u hier.

Zie ook de linkpagina.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu