Huis - Montagne Verte - Een prachtig vakantiehuis in de Languedoc

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Het huis ligt op de helling van Escales met het zicht op de Montagne Noire. Het terrein en het huis liggen grofweg oost-west. Tuin, zonneterras en zwembad liggen volop in de zon. Het balkonterras van het huis biedt schaduw, noodzakelijk in de zomer.

Voor het huis bevindt zich een ruime parkeerplaats en indien nodig kunt u een extra auto dichtbij parkeren. Van hieruit kunt u voor het huis langslopen de tuin in met het zonneterras en het zwembad. Vanuit de tuin kunt u, via het ontbijtterras met tuintafel en vier stoelen, door de tuindeuren direct het huis in lopen. Als u niet via de tuin loopt kunt u via de voordeur naar binnen die zich bovenaan een korte trap van ongeveer 10 treden bevindt. U komt dan direct in de L-vormige ruime huiskamer van 40 m2.  

Als extra service is telefoon en internet kosteloos aanwezig (niet kosteloos voor bellen naar mobiel).
Het balkonterras is toegankelijk via twee grote schuifpuien vanuit de huiskamer. Een groot raam beschermt u tegen eventueel guur weer. In de winter is hierdoor het terras even goed bruikbaar als in de zomer. Op het terras bevindt zich een tafel met zes stoelen om een aangename maaltijd te kunnen nuttigen met zicht op de bergen van de Montagne Noire, de Vallei van de Languedoc en de garrigue aan uw voeten.

Vanuit de huiskamer komt u rechtsom in de eenvoudige stijlvolle open keuken die volledig uitgerust is. Electrische kookplaat, koelkast, vriezer, magnetron, afwasmachine en verder alle electrische hulpmiddelen.  Even verder bevindt zich een slaapkamer met tweepersoonsbed en kastruimte. De badkamer / toilet ruimte is uitgerust met ligbad en luxe douche zelfs voor lange mensen.

Een tweede slaapkamer ligt aan de andere kant van het huis met een eenvoudige badkamer ertussen. Deze tweede badkamer / toiletruimte is direct toegankelijk zonder doorgang naar de slaapkamer. Een wasmachine en een boiler bevinden zich in de die ruimte.

Onder het huis bevinden zich een bergruimte en de technische ruimte van het zwembad. In de tuin bevindt zich een zwembad van 6,4 bij 3,9 meter met zonneterras en vier ligbedden.Klik op de volgende links voor fotoimpressies van het huis en interieur of van de tuin (met o.a. dank aan onze gaste Annemie Noƫ) of van de orchideeƫn (met o.a. dank aan onze gast Maurits Uijttenboogaard).

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu